Διανομή Εντύπων - Φυλλαδίων

Η VALIDUS sales promotion συστάθηκε το 2002 ως εταιρεία στον ευρύτερο χώρο του marketing & της διαφήμισης.

Διαδρομή γεμάτη...
προκλήσεις

Η διαδρομή ήταν γεμάτη με προκλήσεις, νέα εδάφη που εξερευνήθηκαν, νέους στόχους που τέθηκαν και νέες περιοχές που κατακτήθηκαν. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν καλωσορίσαμε από τις αρχές του καλοκαιριού 2015 το νέο τμήμα της εταιρείας που επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στην οργάνωση και στην εκτέλεση όλων των υπηρεσιών που αφορούν την διανομή.

Η VALIDUS distribution είναι πλέον εγκεκριμένη εταιρεία υπηρεσιών και για διανομή εντύπων, διανομή φυλλαδίων και προώθηση προϊόντων.

Να τονίσουμε ότι η εταιρεία μας έχει την υποδομή και την δυνατότητα να στηρίξει προγράμματα για διανομή εντύπων, διανομή φυλλαδίων-εφημερίδων free press και για προώθηση προϊόντων στην Αττική, σε όλη την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και σε όλη την επαρχία, κατόπιν συνεννόησης.

PROJECT GALLERY

η διανομή εντύπων φυλλαδίωνσε 4 βήματα

Η οργάνωση και η συνέπεια όλης της ομάδας, φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αύξηση των πωλήσεων.

ΣΤΟΧΟΙ

Σύμβουλοί μας βάζουν στόχους σύμφωνα με τις ανάγκες και σας κατευθύνουν για να έχετε σίγουρα αποτελέσματα.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Υπεύθυνοι εκπαίδευσης και διανομής φυλλαδίων θα επιλέξουν όρια και σημεία κλειδιά για τις διανομές.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ομάδες μόνιμων διανομέων της εταιρείας μας με προϊστάμενο διανομής θα φροντίσουν για τη διανομή του εντύπου σας οργανωμένα.

ΕΛΕΓΧΟΣ

Ο έλεγχος της διανομής φυλλαδίων γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα σημεία κατά τη διάρκεια της ημέρας και συλλέγονται αναφορές, σχόλια και λεπτομέρειες της διανομής που θα σας αποδοθούν στην ολοκλήρωση της υπηρεσίας μας.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνονται αναλυτικά οι εξής υπηρεσίες διανομής:

Γραμματοκιβώτιο κοινό-μεμονωμένο

Στην διανομή εντύπου στο κοινό ή στα μεμονωμένα γραμματοκιβώτια, είναι ίσος με τα ενεργά κουδούνια-διαμερίσματα του κτιρίου.

Διανομή Πόρτα - Πόρτα

Διανομή εντύπων εντός της πολυκατοικίας, στην είσοδο του κάθε διαμερίσματος. Με διεισδυτικότητα που ξεπερνάει κατά μέσο όρο το 60%.
Στο τέλος της διανομής παραδίδεται report με τις διευθύνσεις των κτιρίων που δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Παρμπρίζ αυτοκινήτων

Η υπηρεσία ενδείκνυται για επιχειρήσεις όπου εμπορεύονται αξεσουάρ αυτοκινήτου, ελαστικά, υπηρεσίες ΚΤΕΟ, φανοποιείου, ασφάλειες αυτοκινήτου καθώς επίσης και καταστήματα που βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες περιοχές.

Σταθερά & Εμπορικά σημεία

Καταλαμβάνεται ευρύτερο φάσμα καταναλωτών διότι τα έντυπα διανέμονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές και μάλιστα σε ιδιαίτερα πλατύ κοινό. Εμπορικά σημεία όπως πλατείες, πεζοδρόμοι, εμπορικοί δρόμοι, Σταθμοί Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ-ΟΣΕ ,αφετηρίες λεοφωρείων, Φανάρια, κόμβοι που οδηγούν σε Διόδια, Εμπορικά κέντρα, Καταστήματα Διαφημιζομένων, ΑΕΙ/ΤΕΙ, Παραλίες.

Σχολεία (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια)

Οι διανομείς τοποθετούνται κατά την προσέλευση ή την αποχώρηση των μαθητών και των συνοδών τους έξω από τις εισόδους των σχολείων.

B2cb (Διανομή σε επιχειρήσεις)

Διανομή εντύπων σε εργαζομένους επιχειρήσεων και καταστημάτων κυρίως σε δρόμους με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

Πριν από κάθε ενέργεια ο πελάτης παραλαμβάνει ηλεκτρονικά το πρόγραμμα της διανομής και μετά το πέρας αυτής, σε hardcopy το report υλοποίησης με τις λεπτομέρειες των ελέγχων, ανεφοδιασμών, τυχών σχολίων και τον χάρτη με την περιοχή που καλύφθηκε.
TOP